Η εταιρεία μας

ALCOVIN

Η εταιρία ALCOVIN δραστηριοποιείτε από το 1989 στον τομέα της εμπορίας αιθυλικής αλκοόλης (Οινοπνεύματος). Είναι θυγατρική του παγκόσμιου ομίλου ALCOGROUP που ειδικεύεται στην παραγωγή, αντιπροσώπευση και εμπορία αιθυλικής αλκοόλης διαφορετικών τύπων, ανάλογα με την χρήση της, για τον χώρο των τροφίμων, της βιομηχανίας και των βιοκαυσίμων.
Η  εμπειρία μας, οι πηγές μας και η οργάνωσή μας, μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε άριστης ποιότητας αιθυλική αλκοόλη και εξειδικευμένες υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. 
Με προηγμένους τρόπους εφοδιασμού και διακίνησης εξασφαλίζουμε απόλυτα την ασφαλή και έγκαιρη παράδοση στις εγκαταστάσεις των πελατών μας.

ALCOGROUP

Ο όμιλος Alcogroup είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο εταιριών που ειδικεύονται στην παραγωγή, την διακίνηση και το εμπόριο αιθυλικής αλκοόλης. Είναι ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός κι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως προμηθευτές αιθυλικής αλκοόλης στους τομείς των τροφίμων, της βιομηχανίας και των βιοκαυσίμων. 
Από τις αρχές του 1989, ο όμιλος Alcogroup αναπτύχθηκε γρήγορα σε έναν παγκόσμιο ηγετικό προμηθευτή αιθανόλης για όλες τις εφαρμογές της αγοράς. Όμως παραμένουμε σταθεροί στο αρχικό εμψυχωτικό μας πνεύμα που μας δίνει ώθηση όλα αυτά τα χρόνια: αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και συνεχίζουμε να αλλάζουμε και να προσαρμοζόμαστε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.
Αυτή η αρχή, σε συνδυασμό με την εκτεταμένη γνώση στις επιχειρήσεις αιθανόλης και η αφοσίωσή μας στις ανάγκες των πελατών μας είναι ο πυρήνας ανάπτυξης ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας πάνω στις οποίες μπορούν να χτιστούν μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις. Λόγω της παγκόσμιας παρουσίας μας κι ανάπτυξης των δραστηριοτήτων μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε αφενός την ποιότητα και την συνεχή διαθεσιμότητα της αιθυλικής αλκοόλης και αφετέρου την ομαλοποίηση των διακυμάνσεων του κόστους, ως μέρος της προσφοράς μας.

KIATO TERMINAL
 
Τα γραφεία της Alcovin βρίσκονται στην Αθήνα, αλλά οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην βιομηχανική περιοχή του Κιάτου Κορινθίας, στο κέντρο της Ελλάδας, με εύκολη πρόσβαση στις θαλάσσιες, οδικές και σιδηροδρομικές διακινήσεις. Είναι υποδειγματικά φτιαγμένες σύμφωνα με όλους τους σύγχρονους κανονισμούς ασφάλειας και εξασφαλίζουν την ποιότητα και την διαθεσιμότητα της αιθυλικής αλκοόλης.
Η συνολική χωρητικότητα ανέρχεται σε 3.500 τόνους. Από εδώ, διακινούμε πάνω από 15.000.000 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης σε ετήσια βάση, η οποία είναι παραπάνω από τέσσερις φορές η συνολική μας δυνατότητας αποθήκευσης. Τα πλεονεκτήματά που μας εξασφαλίζουν είναι η ικανότητά να παρέχουμε στους πελάτες μας καλύτερη ποιότητα, εγκαίρως και σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Αρχική σελίδαΤα νέα μαςΗ εταιρεία μαςΥποστήριξη