Προιόντα

Η εταιρεία μας εμπορεύεται όλες τις κατηγορίες οινοπνεύματος:

  • Καθαρό οινόπνευμα για χρήσεις ποτοποιίας
  • Οινικό οινόπνευμα
  • Φωτιστικό οινόπνευμα
  • Απόλυτο οινόπνευμα γεωργικής προέλευσης
  • Συνθετικό απόλυτο οινόπνευμα
  • Μετουσιωμένο οινόπνευμα
  • Βιοαιθανόλη
  • Αποστάγματα οίνου

Ενώ τα αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το κρασί, η σαμπάνια, το whisky, το brandy δεν απαιτούν την προσθήκη οινοπνεύματος, η παραγωγή λευκών αλκοολούχων ποτών όπως η βότκα και το τζίν, τα liqueurs και τα aperitifs χρησιμοποιούν οινόπνευμα κατά την παρασκευή τους. Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται επίσης στην παρασκευή τροφών καθώς και στην παραγωγή ξυδιού.

Η εταιρεία μας παρέχει άριστη ποιότητα οινοπνεύματος, πιστοποιημένα κατάλληλου για την βιομηχανία ποτών και τροφίμων. Οι διαδικασίες που ακολουθούμε και ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν τα υψηλότερα standards ποιότητας αποθήκευσης και διανομής

Η βιομηχανία καλλυντικών χρησιμοποιεί επίσης την αιθανόλη στην παραγωγή ειδών προσωπικής φροντίδας, αρωμάτων και αεροζόλ.

Όμως η αιθανόλη είναι επίσης ένα αξιόπιστο αντισηπτικό, απαραίτητο στην φαρμακευτική βιομηχανία. Οι εφαρμογές ποικίλουν από απολυμαντικά, αποστειρωτικά χεριών και ιατρικά μαντηλάκια έως και φάρμακα όπως ιατρικά σπρέι και σιρόπια.

Η εταιρεία μας παρέχει πιστοποιημένο οινόπνευμα κατάλληλο για φαρμακευτική χρήση, και είναι ο βασικός προμηθευτής των περισσότερων Ελληνικών νοσοκομείων καθώς και πληθώρας φαρμακοβιομηχανιών και παραγωγών καλλυντικών.

Η αιθυλική αλκοόλη χρησιμοποιείται σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών.

Ως πανίσχυρος διαλύτης, η αιθανόλη χρησιμοποιείται ευρέως, για παράδειγμα, στην παραγωγή λάκκας, χρωμάτων και μελανιών. Ακόμα, χρησιμοποιείται σε αντιψυκτικά και υγρά καθαρισμού παρμπρίζ καθώς και σε προϊόντα οικιακής χρήσης όπως είναι τα απορρυπαντικά και προϊόντα καθαρισμού αέρα.

Ο όμιλος Alcogroup υποστηρίζει παγκοσμίως τους βιομηχανικούς του συνεργάτες παρέχοντας μια πλήρη γκάμα διαφορετικών τύπων και μιγμάτων φτιαγμένων για ειδικές ανάγκες.

Η Βιοαιθανόλη αποτελεί έναν από τους πιο ισχυρούς τομείς εμπειρίας του ομίλου Alcogroup. Είναι ένα καύσιμο καθαρής καύσης και κατάλληλο για την μέγιστη εκμετάλλευση των οκτανίων που παράγεται από ανανεώσιμες πηγές.

Σήμερα, οι στρατηγικές ενέργειας παγκοσμίως βασίζονται στα βιοκαύσιμα όπως η βιοαιθανόλη για να ενισχύσουν την βιωσιμότητα των ενεργειακών τους μιγμάτων, να διαχειριστούν τα κόστη και να μειώσουν την εξάρτησή τους από τις εισαγωγές.

Η Βιοαιθανόλη χρησιμοποιείται κυρίως σε συνδυασμό με την βενζίνη, σε μίγματα χαμηλής περιεκτικότητας, μέχρι 25% αιθανόλη. Τα μίγματα καυσίμου υψηλής περιεκτικότητας αιθανόλης, συνήθως έως 85%, χρησιμοποιούνται στα οχήματα εναλλακτικού καυσίμου, τα οποία άρχισαν να παράγονται τα τελευταία χρόνια και εξαπλώνονται με μεγάλους ρυθμούς στην αγορά αυτοκινήτων.

 

Αρχική σελίδαΤα νέα μαςΗ εταιρεία μαςΥποστήριξη